Over het onderzoek

De Visma Digitaliseringsindex 2020 is gebaseerd op een online steekproef onder eindverantwoordelijken op financieel gebied. Er werden interviews gehouden met vertegenwoordigers van in totaal 201 organisaties in diverse branches met meer dan 10 medewerkers. Daarbij is een onderverdeling gemaakt in twee categorieƫn: 111 organisaties met 10 tot en met 99 medewerkers (mkb) en 90 organisaties met 100 of meer medewerkers (grootzakelijk). Het onderzoek werd in juni 2020 gehouden.

Over Visma Software

Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector. Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-overheid.

Naast Visma Connect en Visma Software zijn ook bekende organisaties als Visma Raet, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Visma Idella, Dotweb, HR2day, PinkWeb, PlusPort, VerzuimSignaal, Circle Software, Onguard, Visionplanner, IntraData en Nmbrs onderdeel van de Visma-groep. Visma is titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams.

Toonaangevend binnen Europa

De Visma Group is actief in heel Scandinaviƫ, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. Met 11.000 medewerkers, 1 miljoen klantcontracten en een netto-omzet van 1526 miljoen euro in 2019 is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven.

Neem contact met ons op

Visma Software BV, info@vismasoftware.nl, telefoon: 020 355 29 99

Vragen over het rapport:

De Visma Digitaliseringsindex is gebaseerd op een onderzoek uitgevoerd door Kien Onderzoek in juni 2020. Voor vragen over het rapport kunt u contact opnemen met Anita Loman, PR & Communicatiemanager Visma Software BV, telefoon: 06 511 481 95.