Demosessies Visma eAccounting Accountancy

Maak kennis met Visma eAccounting Accountancy en ontdek hoe u meer tijd overhoudt voor persoonlijk contact met uw cliënten en advies.

Eenvoudig de samenwerking met uw cliënten optimaliseren en uw kantoor transformeren naar een high-level-servicekantoor? Visma eAccounting Accountancy automatiseert standaardtaken, waardoor u meer tijd overhoudt voor persoonlijk contact met uw cliënten en advies. Hoe het precies werkt laten we u zien tijdens onze demosessies.

We geven regelmatig een gratis demo op diverse locaties in het land. Voor u de ideale manier om in vrij korte tijd Visma eAccounting Accountancy in het echt te zien, uw vragen te stellen en andere ondernemers te ontmoeten. Bekijk alle data en locaties op het inschrijfformulier.

Geen tijd om naar een demosessie te komen?

Maar wel op de hoogte blijven van de ins-en-outs van onze slimme accountancy-oplossingen? Schrijf u dan voor een van de gratis webinars en ontdek in een half uur de nieuwe mogelijkheden en haal alles uit uw software, afgestemd op uw praktijk. In de webinars komen ook toekomstige releases aan bod.