Samenwerken in 2020

De eerste maanden van 2020 zijn alweer voorbij. Twintigtwintig, zo wordt dat vaak uitgesproken. Dat had toch een tijdlang een magische bijklank maar is nu alweer bijna gewoon. Met software is het niet anders. Voor handelingen die jarenlang handmatig werden gedaan is het nu vanzelfsprekend dat die geautomatiseerd zijn. En daar blijven wij als softwarebedrijf natuurlijk aan werken! Zo zijn we druk bezig om onze oplossingen voor administratie- en accountantskantoren verder uit te breiden met nieuwe functionaliteit. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook een sterke focus op de oplossingen voor uw cliënten.

Ik hoef u natuurlijk niet te vertellen hoe belangrijk het is om een ondernemer betrokken te houden bij zijn eigen administratie. Met cloudsoftware gaat dat ook steeds makkelijker. Door uw cliënt selfservicetools te bieden, kan hij een groot deel van de administratieve taken zelf doen of eenvoudig zelf monitoren. Zo blijft hij betrokken. Dat is samenwerken in 2020!

Een ander voorbeeld van samenwerken in 2020 is dat wij, naast uitbreiding van onze oplossingen, ook steeds meer koppelingen met branchespecifieke software realiseren. Dat kan uw cliënt net die extra stap verder helpen. Meer hierover leest u in het artikel Apps & Koppelingen. Op alle vlakken helpen wij graag om de samenwerking tussen ondernemer en accountant te optimaliseren, maar vooral ook om deze zo eenvoudig mogelijk te maken.

Neem gerust eens een kijkje in onze Visma Online Academy en kijk welke gratis trainingen er allemaal voor uw cliënten beschikbaar zijn. Ook zijn er allerlei webinars beschikbaar. Wilt u liever persoonlijk contact? Bezoek dan een demosessie Visma eAccounting Accountancy op locatie. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een afspraak maken met een van onze medewerkers. Samen kijkt u dan hoe u de verschillende Visma-cloudoplossingen kunt inzetten voor uw kantoor.

In dit magazine leest u alles over de diverse mogelijkheden die Visma accountants- en administratiekantoren biedt, vindt u tips en trucs voor het gebruik van uw software en vertellen vakgenoten hoe zij de verschillende Visma-cloudoplossingen inzetten voor hun kantoor.

Ik wens u veel leesplezier!

Ingeborg Walbrecht

Marketing Manager Accountancy