Accountancy­platformen constant verder ontwikkeld

Ontdek de Online Samenstel-assistent en de Client Manager

Onze accountancyplatformen worden constant verder ontwikkeld, zodat u altijd beschikt over de beste functionaliteit voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Tot de uitgebreide mogelijkheden van het geavanceerde platform Visma.net Accountancy behoort nu ook de Client Manager. Werkt u met Visma eAccounting Accountancy? Dan kunt u nu gebruikmaken van de handige Online Samenstel-assistent.

De Client Manager in Visma.net Accountancy

In Visma.net Accountancy beheert u veel administraties en moet u constant alert zijn op veranderingen hierin. Voorheen moest u deze nog actief opzoeken in iedere administratie, maar met deze nieuwe functionaliteit is dat verleden tijd. U beoordeelt in een oogopslag hoeveel administraties aandacht nodig hebben en welke dit zijn. U bent direct op de hoogte van veranderingen zodat u snel actie kunt ondernemen. Wilt u zelf iets aanpassen? Dan doet u dat nu in een keer voor alle of voor een bepaalde groep administraties. Met de Client Manager kunt u tot dertig indicatoren, zoals openstaande posten, monitoren. Deze zijn verdeeld over verschillende procesgebieden.

Indicatoren

Voorbeelden van indicatoren zijn het aantal:

 • Te verwerken banktransacties
 • Geblokkeerde inkoopfacturen
 • Vrij te geven verkoopfacturen
 • Openstaande posten
image

(klik om te vergroten)

Per indicator kunt u verschillende instellingen doorvoeren waarmee u het indicatorenoverzicht beïnvloedt. Zo is het mogelijk om een indicator altijd, niet of alleen onder bepaalde voorwaarden weer te geven, ook op persoonlijk niveau. Per indicator of per administratie kunt u bovendien een drempelwaarde instellen. Op het overzichtsscherm worden alleen de indicatoren getoond die u als actief hebt aangemerkt en alleen het aantal administraties dat aan de criteria voldoet. Heeft u bijvoorbeeld ingesteld dat u de inkomende facturen van een administratie wilt weergeven wanneer dat er vijf of meer zijn? Dan toont het monitorscherm het aantal administraties waarbij dit het geval is. Vervolgens ziet u snel welke administraties het betreft en klikt u direct door naar de juiste plek in de administratie in Visma.net Accountancy.

De Online Samenstel-assistent voor Visma eAccounting Accountancy

De Online Samenstel-assistent helpt u om uw administraties vanuit alle boekhoudpakketten sneller en eenvoudiger te controleren. Met deze nieuwe tool heeft u in een oogopslag inzicht in de status van administraties, verloopt de communicatie met uw collega’s vlekkeloos en werkt iedereen volgens dezelfde kwaliteitsstandaard. De Online Samenstel-assistent is daarmee uw ideale partner op kantoor. Laat de slimme software voor u werken en creëer daarmee efficiency en rust.

Met de Online Samenstel-assistent:

 • Zijn mutaties binnen de administraties sneller inzichtelijk & gecontroleerd
 • Controleert u administraties vanuit alle boekhoudpakketten op basis van een auditfile
 • Krijgt u inzicht in de onderliggende journaalposten, voor een veel efficiënter oordeel
 • Maakt u zelf uw selectie, bijvoorbeeld per maand of alleen nieuwe mutaties
 • Legt u eenvoudig notities vast bij de journaalpost
 • Vindt u een grootboekmutatie snel terug vanwege de uitgebreide filtermogelijkheden op bijvoorbeeld een specifiek bedrag, datum, omschrijving of grootboeknummer
 • Vraagt u eenvoudig documenten op die aan een journaalpost zijn gekoppeld
image

(klik om te vergroten)

Door de visuele weergave van de kolommenbalans en het journaalpostenoverzicht ziet u fouten niet meer over het hoofd. En dat creëert rust. Doordat de notities direct gekoppeld worden aan journaalposten hoeft u die nooit meer terug te zoeken. Als u deze later weer opent ziet u gelijk uw eigen bevindingen of die van uw collega. Stel dat de medewerkers op uw kantoor gebruikmaken van de Online Samenstel-assistent. Dan neemt u eenvoudig taken van elkaar over en beoordeelt u administraties aan de hand van eenzelfde norm. Zo wordt de kwaliteit op eenduidige wijze gewaarborgd. Start vandaag nog en ervaar direct hoe de Online Samenstel-assistent uw werk direct een stuk eenvoudiger en efficiënter maakt. Tijd die u goed kunt besteden om die waardevolle adviseur voor uw cliënten te zijn.