Al uw business software met elkaar verbonden

Keuzevrijheid en altijd de beste cloudoplossing

De afgelopen jaren is Visma’s portfolio voor de Nederlandse accountancy- en ERP-markt sterk gegroeid. Met de complementaire capaciteiten van de bedrijven Cash, Comandi, DizzyData, Visma | PinkWeb, Visma | Nmbrs, Outstanding24, Radar360, Visionplanner, Visma Software en Visma | Yuki biedt Visma dan ook een compleet ecosysteem aan oplossingen voor accountants.

Tot nu toe moest u als kantoor kiezen tussen een totaaloplossing bij één leverancier, die tot op bepaalde hoogte geïntegreerd is maar niet perse de beste oplossing in de markt op deelprocessen biedt, en een best-of-breed-oplossing waarbij er gekozen kan worden voor de best passende oplossingen voor verschillende bedrijfsprocessen maar waarbij de eindgebruiker zelf voor de integratie moet zorgen. Visma doorbreekt dit dilemma met de Visma Connected Experience voor accountants.

Kantoren hebben nu de keuze uit een zeer uitgebreid en innovatief ecosysteem aan cloudoplossingen die naadloos met elkaar samenwerken. Waarbinnen gebruikers middels één inlogcode toegang hebben tot alle applicaties, waarmee eenvoudig tussen applicaties geswitched kan worden en waartussen data realtime en veilig uitgewisseld wordt en omgezet naar waardevolle inzichten. Dit biedt u als accountant op elk moment sneller en beter inzicht om zo meerwaarde aan uw cliënten te bieden.

Weten wat we voor uw kantoor kunnen betekenen?