Bezoek een demosessie Visma eAccounting Accountancy

Haal eenvoudig nog meer uit uw software

Dit najaar laten we u graag (verder) kennismaken met Visma eAccounting Accountancy. Wij nodigen u daarom uit om een van onze demosessies bij te wonen. U kunt daarbij Visma eAccounting Accountancy zelf ervaren en zo ontdekken hoe u meer tijd overhoudt voor persoonlijk contact met uw cliënten en advies. Werkt u al met onze software? Bezoek dan een van de sessies waarin we dieper ingaan op de mogelijkheden van Visma Advisor, Visma Online Samenstel-assistent en Visma Financial Overview.

Wilt u weten wat Visma eAccounting Accountancy voor u kan betekenen?

Visma eAccounting Accountancy is speciaal ontworpen om in de eigen behoeften van kantoren te voorzien en biedt daarnaast uitgebreide mogelijkheden voor samenwerking met cliënten. U biedt uw cliënten eenvoudig verschillende softwarediensten aan waardoor uw kantoor eenvoudig transformeert naar een high-level-servicekantoor. Ook kunt u de software eenvoudig uitbreiden met apps, extra modules en diverse online oplossingen. Kom dit najaar langs bij een van de gratis demosessies op diverse locaties in het land. Voor u de ideale manier om in vrij korte tijd Visma eAccounting Accountancy in het echt te zien, uw vragen te stellen en andere ondernemers te ontmoeten. Bekijk alle data en locaties op het aanmeldformulier.

Werkt u al met Visma eAccounting Accountancy?

Werkt u al met onze software? Dan vertellen we u tijdens de demo­sessies tot in detail hoe u nog efficiënter kunt werken met Visma eAccounting Accountancy. Daarnaast beantwoorden we graag al uw vragen en kijken we hoe u met behulp van de beschikbare functionaliteit nog meer uit uw business kunt halen. Zo komt onder andere nieuwe en toekomstige functionaliteit van Visma Advisor, Visma Online Samenstel-assistent en Visma Financial Overview aan bod.