Maximale controle over de workload en inrichting van uw administraties

Zie direct welke administraties aandacht nodig hebben

Direct inzicht met de Client Manager

In Visma.net Accountancy beheert u veel administraties en moet u constant alert zijn op veranderingen hierin. Voorheen moest u deze nog actief opzoeken in iedere administratie, maar met de Client Manager is dat verleden tijd. U beoordeelt in een oogopslag hoeveel administraties aandacht nodig hebben en welke dit zijn. U bent direct op de hoogte van veranderingen zodat u snel actie kunt ondernemen. Wilt u zelf iets aanpassen? Dan doet u dat nu in een keer voor alle of voor een bepaalde groep administraties.

Met de Client Manager kunt u tot dertig indicatoren, zoals openstaande posten, monitoren. Deze zijn verdeeld over verschillende procesgebieden.

Indicatoren

Voorbeelden van indicatoren zijn het aantal:

  • Te verwerken banktransacties
  • Geblokkeerde inkoopfacturen
  • Vrij te geven verkoopfacturen
  • Openstaande posten

Per indicator kunt u verschillende instellingen doorvoeren waarmee u het indicatorenoverzicht beïnvloedt. Zo is het mogelijk om een indicator altijd, niet of alleen onder bepaalde voorwaarden weer te geven, ook op persoonlijk niveau. Per indicator of per administratie kunt u bovendien een drempelwaarde instellen. Op het overzichtsscherm worden alleen de indicatoren getoond die u als actief hebt aangemerkt en alleen het aantal administraties dat aan de criteria voldoet.

Heeft u bijvoorbeeld ingesteld dat u de inkomende facturen van een administratie wilt weergeven wanneer dat er vijf of meer zijn? Dan toont het monitorscherm het aantal administraties waarbij dit het geval is. Vervolgens ziet u snel welke administraties het betreft en klikt u direct door naar de juiste plek in de administratie in Visma.net Accountancy.