Samenwerken

Nederlandse administratie- en accountantskantoren werken in 52% van de processen digitaal samen of hebben digitaal contact met cliënten, zo blijkt uit een online steekproef in opdracht van Visma Software en accountancyplatform Accountancy Vanmorgen. De resultaten zijn nu beschikbaar in de Visma Digitaliseringsindex Accountancy 2021.

Dat het samenwerken en persoonlijk contact met uw cliënten heel belangrijk is, weten wij als geen ander. Visma eAccounting Accountancy is immers speciaal ontworpen om in de eigen behoeften van kantoren te voorzien en biedt daarnaast uitgebreide mogelijkheden voor samenwerking met uw cliënten. Wilt u zelf eens Visma eAccounting Accountancy ervaren of weten hoe u hier nog efficiënter mee kunt werken? Bezoek tijdens het najaar een van onze gratis demosessies om (verder) kennis te maken met nieuwe mogelijkheden zoals de Online Samenstel-assistent.

Bent u benieuwd hoe onze klanten op innovatieve wijze samenwerken met hun cliënten? In deze video vertelt Ruitenburg adviseurs & accountants meer over de volledig digitale werkomgeving waarover ze nu dankzij Visma.net Accountancy beschikken. Zij geven een inkijkje in hun kantoor en laten zien hoe zij hun cliënten echt vooruithelpen op basis van actuele cijfers.

Het zal u niet ontgaan zijn dat Visma in Nederland sterk groeit. Een van de initiatieven die hieruit voortkomt is de Visma Connected Experience voor accountants. Binnen de Visma-familie werken Visma Software, PinkWeb, Visionplanner, Nmbrs, Yuki, Comandi, DizzyData, Cash en Outstanding24 samen als één team. Daardoor kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid en innovatief ecosysteem aan cloudoplossingen die naadloos met elkaar samenwerken.

Kortom: in dit magazine leest u alles over de diverse mogelijkheden die Visma kantoren biedt om veranderingen of optimalisaties binnen uw kantoor en in de samenwerking met uw cliënten te kunnen doorvoeren. Unieke, flexibele software, klaar om mee te bewegen met elke situatie.

Veel leesplezier!

Ingeborg Walbrecht Product Marketing Manager Accountancy