Welkom bij de Visma Software Accountancy community!

Kent u onze Visma Software Accountancy community al? Met behulp van deze community blijft u direct op de hoogte van wat er nieuw is in Visma Advisor of in de Visma Online Samenstel-assistent. Door middel van video’s en artikelen weet u altijd wat er ontwikkeld wordt en wat er recent is opgeleverd. Ook kunt u in het forum vragen stellen over deze producten aan andere gebruikers. Uiteraard leveren wij daar ook een bijdrage aan. Verder vindt u hier tips en trucs, antwoorden op veelgestelde vragen, informatie over trainingen en nieuws van en over Visma.

Registreren als gebruiker

Door op Inloggen te klikken, kunt u zich registreren. Gebruik uw volledige naam als Aanmeldingsnaam. Zodra u bent geregistreerd kunt u ook het forum bekijken en reacties plaatsen.

Bladwijzer maken

Het is ook handig om een bladwijzer toe te voegen! Voeg deze community toe aan uw navigatie.

Abonneer u op e-mail-updates

Aan de rechterkant van de startpagina vindt u de link Abonneren. Daar kunt u zelf instellen of u op de hoogte wilt worden gehouden van nieuw geplaatste berichten.

De frequentie van de e-mails kunt u aanpassen in uw profiel. Klik hiervoor op uw profielfoto, Kies ‘Mijn Instellingen/Abonnementen en Bladwijzers/Meldingsinstellingen’.

Abonneren op onderwerpen doet u door op een label te klikken en vervolgens aan te geven of u zich wilt abonneren.

De richtlijnen van deze community vindt u hier.