Werk efficiënter en bespaar tijd met de Online Samenstel-assistent

Onze accountancyplatformen worden constant verder ontwikkeld, zodat u altijd beschikt over de beste functionaliteit voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Werkt u met Visma eAccounting Accountancy? Dan kunt u nu gebruikmaken van de handige Online Samenstel-assistent.

Maak kennis met de Visma Online Samenstel-assistent

De Online Samenstel-assistent voor Visma eAccounting Accountancy helpt u om uw administraties vanuit alle boekhoudpakketten sneller en eenvoudiger te controleren. Met deze nieuwe tool heeft u in een oogopslag inzicht in de status van administraties, verloopt de communicatie met uw collega’s vlekkeloos en werkt iedereen volgens dezelfde kwaliteitsstandaard. De Online Samenstel-assistent is daarmee uw ideale partner op kantoor. Laat de slimme software voor u werken en creëer daarmee efficiency en rust.

7 redenen waarom uw kantoor de Online Samenstel-assistent niet kan missen!

De Online Samenstel-assistent neemt u veel werk uit handen en biedt u hulp bij de volgende werkzaamheden. Met deze nieuwe tool:

  1. Zijn mutaties binnen de administraties sneller inzichtelijk & gecontroleerd
  2. Controleert u administraties vanuit alle boekhoud­pakketten op basis van een auditfile
  3. Krijgt u inzicht in de onderliggende journaalposten, voor een veel efficiënter oordeel
  4. Maakt u zelf uw selectie, bijvoorbeeld per maand of alleen nieuwe mutaties
  5. Legt u eenvoudig notities vast bij de journaalpost
  6. Vindt u een grootboekmutatie snel terug vanwege de uitgebreide filtermogelijkheden op bijvoorbeeld een specifiek bedrag, datum, omschrijving of groot­boek­nummer
  7. Vraagt u eenvoudig documenten op die aan een journaal­post zijn gekoppeld

Werk efficiënter en bespaar tijd

Door de visuele weergave van de kolommenbalans en het journaalpostenoverzicht ziet u fouten niet meer over het hoofd. En dat creëert rust. Doordat de notities direct gekoppeld worden aan journaalposten hoeft u die nooit meer terug te zoeken. Als u deze later weer opent ziet u gelijk uw eigen bevindingen of die van uw collega. Stel dat de medewerkers op uw kantoor gebruikmaken van de Online Samenstel-assistent. Dan neemt u eenvoudig taken van elkaar over en beoordeelt u administraties aan de hand van eenzelfde norm. Zo wordt de kwaliteit op eenduidige wijze gewaarborgd.

Start vandaag nog!

Start vandaag nog en ervaar direct hoe de Online Samenstel-assistent uw werk direct een stuk eenvoudiger en efficiënter maakt. Tijd die u goed kunt besteden om die waardevolle adviseur voor uw cliënten te zijn.