Houd uw salarisadministratie onder controle met Nmbrs

Nmbrs is de oplossing voor al uw HR- en payrollprocessen. Met deze koppeling worden loonjournaalposten, kostenplaatsen en kostendragers automatisch ingelezen vanuit Visma Nmbrs naar uw boekhoudpakket. U bespaart zo tijd op routinewerk en levert dankzij de innovatieve functionaliteit dienstverlening van nog hogere kwaliteit.

Het platform biedt ondersteuning bij alle bijbehorende processen, zoals:

  • Verlof- & verzuimregistratie

Geef uw klanten toegang tot de verlof- en verzuimmodule van Nmbrs, zodat ze zelf eenvoudig verlofaanvragen kunnen afhandelen en het verzuim kunnen bijhouden.

  • HR-dashboard & -rapportages

Nmbrs biedt een breed aanbod van verschillende HR-rapportages & -dashboards. Genereer met een druk op de knop overzichten over absentie-uren, verzuimpercentages, fte's en afdelingen.

  • HR workflows

Elk bedrijf heeft zijn HR-processen net iets anders ingericht. Door gebruik te maken van de flexibele HR-workflows kunt u deze processen eenvoudig verwerken, taken toewijzen aan desbetreffende gebruikers en volgt u de resultaten op de voet.

  • HR-signalen

Nmbrs verstuurt automatisch meldingen naar iedereen in de keten, van CEO tot HR en uiteindelijk ook naar de mensen op de werkvloer. Zo vergeet niemand ooit meer een contractverlenging, mijlpaal of HR-taken.

  • Digitaal dossier

Geef uw klanten een compleet overzicht van hun werknemers. Alle cases, documenten en beoordelingen in één oogopslag bij elkaar.

  • Contracten genereren

Met onze Word add-on creëert u met een druk op de knop documenten voor uw klanten. Het aanmaken van een contract is nog nooit zo eenvoudig geweest, door standaard velden te laten invullen door het Nmbrs-platform.

Service-op-maat

Met Nmbrs kunt u inspelen op de specifieke wensen en behoeften van uw klant. Nmbrs biedt een drietal scenario's voor uw klanten waarin u eindeloos kunt variëren. Van minimale bemoeienis tot volledige toegang, wat de behoeften van uw klanten ook zijn.

Houd uw HR-processen en salarisadministratie onder controle met Nmbrs

Met Nmbrs heeft u uw HR-processen en salarisadministratie volledig onder controle. De koppeling is beschikbaar voor Visma eAccounting, AccountView en Visma.net Financials.