Verbinding leidt tot nieuwe mogelijkheden

Op de dag dat u dit magazine ontvangt vindt ook het Visma Connected Experience Event voor Accountants plaats. We hopen natuurlijk dat u daarbij aanwezig bent en dit magazine pas morgen leest. Maar mocht u verhinderd zijn dan hierbij in het kort waar dit event om draait.

Elk kantoor staat voor grote uitdagingen en veranderingen, zoals krapte op de arbeidsmarkt, toenemende wet- en regelgeving en veeleisende klanten. Door te verbinden en samen te voegen ontstaan nieuwe mogelijkheden. Zo creëren we vooruitgang. Vanuit die gedachte organiseert Visma het Connected Experience Event waarbij we accountants verbinden met branche­specialisten, vakgenoten en software-experts. Verbinden doen we ook als Visma-organisaties in Nederland. Door onze software en onze kennis te bundelen kunnen we de accountancybranche een compleet toekomstbestendig ecosysteem bieden.

In dit magazine vindt u ook een aantal voorbeelden die u helpen efficiënter te werken en uw klanten nog beter van dienst te zijn. Zo beschikt u met Financial Overview over online dashboards waarmee u uw klanten op elk moment kunt voorzien van belang­rijke stuurinformatie. Ook een koppeling met Nmbrs voor uw hr- en salarisprocessen kan uw organisatie veel opleveren, van tijdbesparing tot meer inzicht en het optimaal benutten van de capaciteiten van uw medewerkers.

Uiteraard geven we u ook weer tips & trucs om alles uit uw software te halen.

Veel leesplezier!

Ingeborg Walbrecht Product Marketing Manager Accountancy