Grip op uw accountants­kantoor

Optimaliseren door stroomlijning van de interne processen

Dagelijks bent u als accountantskantoor in de weer om uw cliënten optimaal bij hun activiteiten te ondersteunen. Naast kwalitatieve administratieve en fiscale dienstverlening kunnen ze bij u terecht voor advies. Met het aanbrengen van de juiste focus in hun processen, hebben ze grip op hun business en kunnen ze nog succesvoller opereren. Maar hoe zit het met de grip op uw eigen kantoor, op uw interne processen? Hoe krijgt u meer controle, rust en rendement?

Natuurlijk gebruikt u voor uw eigen werkzaamheden goed ingerichte ict-oplossingen, bijvoorbeeld voor de boekhouding, salarisverwerking, fiscale zaken en jaarrekeningen. Al deze activiteiten hebt u optimaal georganiseerd. Maar de aansturing dan, hebt u daar ook grip op? Gaan er bijvoorbeeld geen uren verloren? En hebt u een goed overzicht van uw werkvoorraad? Wordt alles altijd tijdig uitgevoerd en zonder stress? Of bent u dagelijks veel tijd kwijt om deze informatie uit allerlei verschillende systemen te halen?


In deze whitepaper laten wij u graag zien waar verbeterpunten liggen en hoe de juiste automatisering u kan helpen om grip te houden op uw kantoor.