Koppeling Outstanding24

Voor iedere debiteur een gepaste behandeling

Kent u de gratis koppeling tussen Visma eAccounting en Outstanding24 al? Met Outstanding24-software worden openstaande facturen op een effectieve en efficiënte manier opgevolgd vanuit de boekhoudsoftware. Outstanding24 automatiseert het debiteurenbeheer vanaf de eerste herinnering tot en met een eventuele overdracht aan de deurwaarder.

Werken met deze koppeling scheelt niet alleen tijd en moeite, maar ook geld. En het geeft gebruikers, via standaard dashboards en maatwerkrapportages, interessante informatie waarmee de werkprocessen kunnen worden verbeterd.

Hoe werkt het?

Na het downloaden haalt Outstanding24 automatisch alle benodigde data uit Visma eAccounting. Aan de hand van de openstaande en betaalde facturen analyseert het systeem het betaalgedrag van de debiteuren en kent daar elke dag opnieuw een score aan toe. Op basis van deze score wordt vervolgens bepaald of het sturen van herinneringen strenger of vriendelijker moet worden uitgevoerd.

Wilt u toch liever zelf bepalen welke debiteur welke behandeling krijgt? Geen probleem, de software biedt talloze mogelijkheden voor het aanpassen van de werking aan de wensen van de gebruiker. Zo is vrijwel geen enkel scenario ondenkbaar!

Het resultaat

Startende gebruikers vragen zich vaak af of facturen met Outstanding24 echt sneller betaald worden. Het antwoord is zowel simpel als indrukwekkend: facturen worden gemiddeld 20% sneller betaald, waarmee het werkkapitaal van de ondernemer wordt vergroot. Ook zijn gebruikers soms bang om hun klanten kwijt te raken met deze werkwijze. Echter, van de duizenden debiteuren met wie inmiddels is gecommuniceerd is er nog niet één boos vertrokken. Sterker nog: een aanzienlijk deel betaalt ook de eventueel opgelegde incassokosten. Een positief resultaat!