Primeur voor
Team Jumbo-Visma

Het was een fantastische zomer met veel successen voor Team Jumbo-Visma. Tijdens de Tour de France, schreef het team maar liefst vier ritzeges op zijn naam. Steven Kruijswijk wist zelfs een podiumplek te bemachtigen. Bovendien behaalde Roglič de eindwinst van de Vuelta a España! Visma is in ieder geval een supertrotse sponsor.

Overwinningen Tour de France 2019

Etappe 1
Mike Teunissen wint de gele trui. Dit is de eerste gele trui voor Team Jumbo-Visma en eerste voor Nederland in dertig jaar!


Etappe 2
Team Jumbo-Visma wint de ploegentijdrit in Brussel


Etappe 7
Dylan Groenewegen wint zevende etappe in Chalon-sur-Saône


Etappe 10
Wout van Aert wint etappe tien in massasprint


Algemeen klassement
Steven Kruijswijk 3e podiumplek. Hiermee is hij de negende Nederlander ooit die op het podium in Parijs eindigt.

#WelkomTom

Na een enerverende zomer voor het team kwam er eind augustus groot nieuws naar buiten: Tom Dumoulin, de Nederlandse winnaar van de Giro d’Italia, tekent voor drie seizoenen bij Team Jumbo-Visma. Als sponsor zijn wij zeer trots op zijn komst. Welkom Tom!

Roglič wint Vuelta 2019

De meest recente en misschien wel de mooiste overwinning van Team Jumbo-Visma was het behalen van de winst van de Vuelta a España. Winnaar Primož Roglič is niet alleen de eerste Sloveen die een grote ronde op zijn naam weet te schrijven, het is ook de eerste eindzege in een grote ronde in het bestaan van Team Jumbo-Visma. Bekijk deze video en geniet mee van deze fantastische overwinning.

Foto's: Cor Vos Fotopersbureau