Welke processen automatiseert u in 2020?

Na de zomerperiode is de drukte weer begonnen. Het eind van het jaar komt zelfs al in zicht. Een mooi moment om te beginnen met nadenken over het nieuwe jaar: 2020. Een jaartal dat niet alleen mooi is maar hopelijk ook veel goeds zal betekenen. Wat gaat 2020 ons brengen?

Nu de start van het nieuwe jaar dichterbij komt, is het een goed moment om de processen binnen uw kantoor eens goed onder de loep te nemen. Wat staat er bij u op de IT-agenda voor 2020? Misschien gaat u starten met écht elektronisch factureren (system-to-system) of verder met het automatiseren van de interne werkprocessen. Of gaat u de online samenwerking met uw cliënten verder uitbouwen met clouddiensten?


Op dit gebied vinden constant nieuwe ontwikkelingen plaats en ook bij Visma zitten we niet stil. Wij kijken continu hoe we accountants- en administratiekantoren kunnen helpen. Bijvoorbeeld door te zorgen dat u efficiënter kunt werken en door nieuwe online tools te bieden waarmee u uw cliënten kunt voorzien van relevante informatie. De Visma Group breidt zich steeds verder uit in Nederland. Zo kunnen wij met nog meer daadkracht nog meer realiseren en uw kantoor en cliënten voorzien van de beste software-oplossingen.


Visma is de trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams. De atleten in deze teams streven elke dag naar maximale prestaties en vormen samen een winnend team. Dat is ook waar Visma voor staat: onze klanten helpen maximaal te presteren. We zetten ons dan ook dagelijks in om onze klanten te voorzien van innovatieve technologie die hen helpt slimmer te werken en de concurrentie voor te blijven. Dat is maximaal presteren met Visma-cloudsoftware!


Neem daarom ook vooral eens deel aan een van onze gratis webinars of demosessie op locatie, kom naar de Dag van de mkb-accountant of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers. Samen kijkt u dan hoe u de verschillende Visma-cloudoplossingen kunt inzetten op uw kantoor. In dit magazine leest u alles over de diverse mogelijkheden die Visma accountants- en administratiekantoren biedt.


Ik wens u veel leesplezier!

Ingeborg Walbrecht

Marketing Manager Accountancy