Omdat alles altijd in beweging is!

U hoort het niet voor het eerst: kantoren kunnen nog veel meer processen automatiseren. Maar om dit ook daadwerkelijk in gang te zetten is vers twee. Dit jaar werden veel organisaties door de realiteit ingehaald: door de omstandigheden ontstond ad hoc de noodzaak om werkzaamheden (verder) te digitaliseren en diensten op een andere manier aan te bieden. Als kantoor is het dan ook essentieel dat u over de juiste software beschikt waarmee u alle kanten op kunt bewegen. Reden genoeg voor ons om u nu kennis te laten maken met ons nieuwe cloudplatform Visma.net Accountancy, dat wij deze zomer vol trots hebben geïntroduceerd.

Visma.net Accountancy is geen product, maar een business-changing platform. Deze innovatieve cloudoplossing biedt de meest uitgebreide set aan financiële functionaliteit en zorgt voor een compleet nieuwe manier van samenwerken met cliënten. Zo kan uw kantoor zich onderscheiden door unieke dienstverlening te creëren en daarmee van toegevoegde waarde te zijn voor elk soort cliënt. In dit magazine leest u er alles over, maar neem vooral ook eens deel aan een van de webinars waarin wij u vrijblijvend alle mogelijkheden laten zien.

Ook Visma is volop in beweging. U heeft ongetwijfeld de afgelopen maanden gelezen over diverse overnames die gedaan zijn door Visma. Door de toevoeging van deze organisaties aan de Visma-familie bieden wij u een steeds uitgebreider accountancy-cloudportfolio. Zo kunt u bij één organisatie terecht als het gaat om het automatiseren van de financiële administratie, de jaarrekening, rapportages, HR en sales, met alle voordelen van dien.

De zomer is alweer zo goed als voorbij. En wij bewegen ons richting najaar en winter. Het jaar 2020 is voor de meeste ondernemers niet makkelijk. En uw hulp en rol is daarom belangrijker dan ooit. Beschouw het als de uitgelezen kans om samen met uw cliënten andere wegen in te slaan, nieuwe ideeën verder uit te werken en samen vol energie op nieuwe wijze met elkaar samen te werken.

Ik wens u veel leesplezier!

Ingeborg Walbrecht

Marketing Manager Accountancy