Flexibel werken met slimme online tools

Bent u klaar voor online werken? De keuze is aan u!

U vertrouwt op AccountView voor uw administratie, maar wilt misschien onderweg wel snel een boeking controleren, een betaling doen of een factuur laten goedkeuren. Dit soort administratieve zaken kunt u ook mobiel regelen zonder dat u (volledig) in de cloud werkt.

Werken met Visma-diensten

Wij vinden het belangrijk dat u zo prettig mogelijk met AccountView werkt. Daarom bieden we u flexibiliteit en keuzevrijheid wat betreft functionaliteit. U kunt er bijvoorbeeld zelf voor kiezen om bepaalde taken online en op verschillende devices te kunnen uitvoeren. Hiervoor kunt u gebruikmaken van de verschillende Visma-diensten; handige online tools die het u zo gemakkelijk mogelijk maken om uw administratie veilig en flexibel te beheren vanuit AccountView. Van e-facturatie en het inscannen van bonnen tot onderweg facturen fiatteren en mobiel betalen. U kiest zelf of en wanneer u welke dienst toevoegt. We zetten graag een aantal verschillende mogelijkheden voor u op een rij.

E-facturatie

Misschien verstuurt en ontvangt u, zoals veel ondernemers, steeds vaker een pdf-factuur per e-mail in plaats van een papieren factuur. Dit scheelt al veel handmatig werk, print- en portokosten, maar het kan nog efficiënter.

Met e-facturatie, oftewel het uitwisselen van factuurgegevens van boekhoudsysteem naar boekhoudsysteem, verwerkt u facturen met zo min mogelijk handelingen en kosten direct correct in uw administratie. Overgaan op e-facturatie met Visma.net AutoInvoice is voor u als AccountView-gebruiker eenvoudiger dan u wellicht denkt. In deze video laten we u graag meer zien over digitale factuurverwerking.

Een handige nieuwe toevoeging is de Supplier Activation Tool. Wanneer u inkoopfacturen als pdf aan de scanservice stuurt, kunt u vanaf nu een rapport opvragen met een overzicht van uw leveranciers die tevens e-facturen kunnen versturen. U kunt bij deze leveranciers vervolgens kenbaar maken dat u voortaan e-facturen wilt ontvangen. Hierdoor wordt uw verwerkingsproces efficiënter en gaan uw kosten omlaag.

Fotograferen en fiatteren

Bij elektronische facturatie hoort vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om facturen en bonnen voor bijvoorbeeld declaraties in te scannen en aanvullend het fiatteringsproces te digitaliseren.

Met de Visma Scanner app op uw smartphone scant u bonnen voor verwerking in AccountView terwijl de afbeelding aan de boeking wordt gekoppeld. Moeten declaraties en facturen goedgekeurd worden? Met Approval richt u zelf een automatische workflow in en laat u facturen en declaraties door de juiste personen goedkeuren, afkeuren en van notities voorzien via de bijbehorende app. Meer weten? Op onze website leest u meer over de voordelen van een vereenvoudigde workflow voor het goedkeuren van documenten.

AccountView op uw mobiel

Bent u die ene betaling vergeten die eigenlijk al uitgevoerd had moeten worden? Of wilt u onderweg even controleren of de gefiateerde factuur nog open staat? Met de AccountView Contact app heeft u alle dashboardgegevens van AccountView bij de hand op uw smartphone en regelt u direct uw betalingen, zodat u op elk moment bij bent.

Btw- en icp-aangiftes versturen zonder PKI-certificaat

Wilt u aan het einde van elke periode aangifte doen, maar geen duur eigen PKI-certificaat aanschaffen? Voor AccountView Team- en AccountView Business-klanten is er AutoReport, de service waarmee aangiftes eenvoudig klaargezet en direct doorgestuurd kunnen worden zonder dat een eigen certificaat nodig is.

Of liever uw administratie veilig in de cloud?

Voor wie toe is aan volledig online werken, is er AccountView hosting. Tegen een aanvullende maandelijkse vergoeding stellen wij uw gehele AccountView-omgeving veilig en wachtwoordbeschermd online ter beschikking. De jaarlijkse update, antivirusbescherming en back-ups worden ook voor u verzorgd.

Zo heeft u altijd uw volledige administratie binnen handbereik, inclusief de door u ingeschakelde Visma-diensten. Bent u klaar voor online werken? De keuze is aan u.