Haal meer rendement uit uw online activiteiten

Bezoek ons op 7 & 8 juli tijdens de Webwinkel Vakdagen Summer Edition!

Digitale plannen en ambities raakten het afgelopen jaar dankzij het coronavirus bij veel organisaties in een stroom­versnelling, en de online verkoop nam een enorme vlucht. Vooral retailers, dienstverleners en producenten die direct aan consumenten verkopen, zagen de digitale transformatie van hun organisatie versnellen.

Vroeger was het automatiseren van e-commerce processen duur maatwerk. Gelukkig zijn er tegenwoordig voordelige standaardoplossingen voor specifieke processen die al in basis ontwikkeld zijn om ‘te praten’ met andere systemen. Denk aan webshopkoppelingen, bankkoppelingen, betaalsystemen, barcodescanners, voorraadoptimalisatiesoftware, labelprinters en talloze andere specifieke oplossingen.

Zoekt u een manier om uw digitale kanalen op te starten of wilt u meer rendement uit uw online activiteiten halen? Wij vertellen u er graag meer over tijdens de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli 2021, eenmalig in een aangepaste opzet. Kom gerust langs en stel uw vragen aan onze medewerkers of expert-partners.