Werk nog efficiënter met AccountView-koppelingen

Bespaar tijd en geld

Breid AccountView eenvoudig nog verder uit met slimme apps, extra modules en diverse online mogelijkheden. Hierbij kunt u zowel kiezen voor software van Visma als voor specifieke software van derden. We lichten graag twee slimme koppelingen van derden toe. Zoekt u een andere oplossing? Kijk op onze website voor nog veel meer apps en online (branche)oplossingen.

CASH­CONTROLLER


Rapportage­software voor snelgroeiende en seizoensgevoelige ondernemingen

De koppeling met CashController is zeer geschikt voor bedrijven die snel groeien, veel investeren en/of seizoensgevoelig zijn en daardoor te maken hebben met sterke schommelingen in hun liquiditeit.

Verbind CashController met AccountView en lees vervolgens dagelijks uw administratie uit. U maakt zo eenvoudig en snel uw liquiditeitsplanning en uw maandelijkse financiële managementrapportages. Dit is zowel per bedrijf als geconsolideerd mogelijk. Dankzij de koppeling kunt u uw liquiditeitsplanning voortaan baseren op het werkelijke betalingsgedrag van uw klanten, waardoor u een realistischer beeld krijgt van uw planning. Uiteraard kunt u dit ook doen op basis van vervaldata en op die manier bekijken hoe groot de verschillen zijn.

POWER BI CONNECTOR BY DAVISTA


Maak data inzichtelijk met handige dashboards

Met de Power BI Connector by Davista kunt u eenvoudig gegevens vanuit uw administraties in AccountView inlezen in Power BI. Alle gegevens die via AccountView.Net beschikbaar zijn gesteld, kunnen met de connector worden ingelezen. Voor de meestgebruikte gegevens heeft de connector voorgedefinieerde tabellen beschikbaar, die u simpelweg kunt aanklikken en inlezen. Andere gegevens zijn met een functie op te vragen. Bepaal zelf welke gegevens u vanuit AccountView inleest en hoe u dit in een Power BI-dashboard presenteert!

Deel een Power BI-dashboard eenvoudig met collega’s zonder iemand toegang te geven tot AccountView.Combineer meerdere databronnen in één Power BI-dashboard en geef elke afdeling en medewerker de juiste hulpmiddelen om gericht actie te kunnen ondernemen!