Steeds meer online

We leven in een uitdagende tijd, grotendeels op afstand van elkaar. Gelukkig komt er steeds wat meer ruimte voor versoepeling: scholen starten weer op, mensen met contactberoepen mogen weer aan het werk en bedrijven zoals horeca en culturele instellingen beginnen weer in aangepaste vorm.

Het doet ons goed om te zien dat er veel creatieve ondernemers zijn die allerlei handige oplossingen bedenken om de crisis zo goed mogelijk door te komen. Zoals Marc Menue, eigenaar van een restaurant, een bierbrouwerij en een webshop. Hij vertelt u graag over zijn creatieve oplossingen.

Online werken is in deze tijd (noodgedwongen) de standaard geworden. Deze trend is al jaren gaande maar heeft de laatste maanden een aanzienlijke vlucht genomen. Wij zijn er trots op dat we hier met onze technologie een bijdrage aan kunnen leveren. Zo blijven we AccountView continu ontwikkelen en ook het aantal koppelingen met oplossingen van derde partijen uitbreiden. In dit magazine krijgt u een voorproefje van wat er aankomt in de nieuwe AccountView-versie en is er aandacht voor de slimme koppelingen met Power BI en Conneqt.

Daarnaast biedt AccountView veel extra functionaliteit die juist in deze tijd veel voordeel biedt. Denk hierbij aan zaken als elektronisch factureren waardoor u geen fysieke facturen meer hoeft te versturen/mailen. Of aan het werken met een directe bankkoppeling waardoor u zelf niet langer bestanden hoeft op te halen en in te lezen. Zoals altijd bieden we online trainingen en webinars aan, bijvoorbeeld de online cursus voor Approval, een oplossing voor het automatiseren van het goedkeuren van facturen. Of bestel direct een online AccountView-cursus.

Een ander voorbeeld van online werken met AccountView is de AccountView Contact app. Met deze app heeft u overal toegang tot onder andere uw relaties, dashboardinformatie en openstaande posten. Ook zet u direct betalingen bij de bank klaar. Gebruikt u de app nog niet? Start dan vandaag nog, de app is volledig gratis! En zorg dan ook dat u bijblijft met de laatste versie van AccountView zodat u zeker bent dat u van alle nieuwe functionaliteit gebruik kunt maken.

Wij zijn een trotse sponsor van Team Jumbo-Visma. Zoals het er nu uitziet, mag het wielerteam na de zomer weer volledig in actie komen. Dan kunnen we alsnog genieten van mooie wielertochten als de Tour de France en de Giro d'Italia. Met hopelijk net zoveel (of nog meer) overwinningen dan vorig jaar!

Ik wens u veel leesplezier! Ivo Bodenstaff Commercial Director