Welk soort AccountView-cursus past bij u?

Volg een live cursus of juist wanneer het u uitkomt

Regelmatig geven wij bij ons op locatie verschillende klassikale AccountView-cursussen voor zowel beginnende als ervaren gebruikers. Deze cursussen willen we u graag aan blijven bieden, juist omdat het nu zo belangrijk is dat u zoveel mogelijk uit uw software haalt. Daarom geven we u de mogelijkheid om deze cursussen op verschillende andere manieren te volgen.

Live cursussen

In deze interactieve cursussen volgt u online de presentatie en demonstratie van de trainer. Vervolgens logt u in op onze online cursusomgeving waar u zelf met AccountView kunt oefenen.

Dit zeggen cursisten die u zijn voorgegaan:

'De online training is mij erg goed bevallen'

- Cursist Controleren & rapporteren -


‘Het was een prima training waarbij we de theorie zelf in de testomgeving konden toepassen. Daarnaast vind ik het fijn dat ik na de cursus nog de tijd kreeg om in de omgeving te oefenen. Prima service’

- Cursist Werken met AccountView -

Binnenkort: online cursus Lay-outs volgen wanneer het u uitkomt

Nieuw: bestel nu alvast de online Cursus Lay-outs maken in AccountView via het formulier op onze website. Zodra deze cursus eind juni uitkomt, kunt u deze volgen waar en wanneer het u het beste uitkomt.

Hoe werkt dit?

De cursus Lay-outs maken in AccountView is vanaf eind juni verkrijgbaar. U kunt deze online cursus wel alvast bestellen via het formulier op onze website. Zodra deze dan beschikbaar is, plaatsen wij de cursus op uw persoonlijke dashboardpagina van de Visma Online Academy.

Wat leert u?

In deze cursus leert u hoe u zelf de opmaak kunt bepalen van documenten die vanuit AccountView worden gegenereerd. Ook laten we u zien hoe u ervoor zorgt dat voor elke klantengroep automatisch de juiste lay-out wordt gebruikt en hoe u standaard e-mailberichten kunt gebruiken voor de verzending.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor AccountView-gebruikers die bekend zijn met de basisprincipes van de software en die beschikken over modules waarmee documenten vanuit AccountView gegenereerd kunnen worden, zoals Verkoopfacturen en Aanmaningen, en die deze documenten eventueel willen verzenden per e-mail.

Na het volgen van deze cursus:

  • Bent u bekend met de instellingen voor het versturen van e-mail vanuit AccountView
  • Richt u de opmaak en inhoud van automatische mailberichten naar eigen smaak in
  • Past u de lay-out van documenten aan naar uw eigen wensen. Denk hierbij aan:

- het uitlijnen van meerdere velden - velden met vaste tekst en/of variabele gegevens toevoegen - totalen laten optellen

Daarnaast krijgt u enkele voorbeelden te zien die u direct op uw eigen lay-outs kunt toepassen, zoals het toevoegen van paginanummers of transportbedragen.

Bestel hier alvast de online cursus Lay-outs maken in AccountView!