Werk efficiënter met de directe bankkoppeling

Ga meteen aan de slag en ervaar het gemak!

Ga meteen aan de slag en ervaar het gemak!

Het dagelijks overtikken van af- en bijschrijvingen van uw zakelijke bankrekening in AccountView is echt niet meer nodig. Met behulp van een directe bankkoppeling haalt u dagelijks eenvoudig bestanden met bankmutaties op en leest deze in. AccountView matcht de mutaties automatisch met de bijbehorende facturen. U bespaart tijd, verkleint de kans op fouten en u kunt nog efficiënter werken. De bankkoppeling is beschikbaar voor alle AccountView-gebruikers en werkt voor ABN AMRO, Rabobank, ING, bunq en Triodos Bank. U ontvangt bovendien een automatische melding als er een bankafschrift klaar staat.

Voordelen van het werken met een directe bankkoppeling:

  • Veel minder kans op fouten

Met een directe bankkoppeling ziet u geen betalingen meer over het hoofd. Daarnaast is de kans op fouten door het verkeerd overtikken van gegevens niet meer aanwezig.

  • Altijd actueel inzicht

Doordat u dagelijks de laatste gegevens via de bankkoppeling in AccountView ontvangt, heeft u altijd actueel inzicht in uw betalingen. Zo ziet u direct welke facturen zijn betaald en kunt u indien nodig automatisch betaalherinneringen sturen. U hoeft zich niet langer bezig te houden met het handmatig ordenen van betalingen en heeft meer tijd voor andere zaken zoals het geven van advies.

  • Een goede klantrelatie

Doordat bankmutaties tijdig in uw administratie verwerkt worden, houdt u goed zicht op uw liquiditeit. Bovendien houdt u de relatie met uw klanten zo goed. U voorkomt immers dat uw klanten ten onrechte aanmaningen krijgen terwijl de factuur allang betaald is.

Kosten

Per maand betaalt u € 1,25 per rekeningnummer. Voor alle rekeningen die u binnen een kalendermaand aansluit, betaalt u een vast bedrag van € 25,00.

Heeft u nog een andere vraag?

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over de directe bankkoppeling.