Werk nog efficiënter met AccountView-koppelingen

Bespaar tijd en geld

Werkt u met AccountView en heeft u meer functionaliteit nodig? Breid uw software eenvoudig uit of maak gebruik van de verschillende software-oplossingen die hieraan gekoppeld kunnen worden. We lichten hieronder graag twee slimme koppelingen toe. Zoekt u een andere oplossing? Kijk op onze website voor nog veel meer apps en online (branche)oplossingen.

CONNEQT


Koppel uw webshop en uw AccountView-administratie

Dankzij de koppeling tussen Conneqt en AccountView ontstaat er realtime informatie-uitwisseling tussen uw webshop(s) en uw AccountView-administratie(s). Voorraden, prijzen, acties en aanbiedingen worden bijgehouden in de backoffice en rechtstreeks in de webshops getoond. Hierdoor zien uw klanten altijd up-to-date informatie over het aanbod.

Via de koppeling komen online bestellingen rechtstreeks in de juiste administratie in AccountView terecht. Uw medewerkers hoeven niet langer gegevens over te typen en kunnen orders moeiteloos boeken, verzenden en direct opnieuw inkopen. Ook alle offline verkopen worden direct in AccountView verwerkt, zodat er altijd een actueel overzicht is van alle verkopen, voorraden en financiële resultaten.

POWER BI CONNECTOR BY DAVISTA


Maak data inzichtelijk met handige dashboards

Met de Power BI Connector by Davista kunt u eenvoudig gegevens vanuit uw administraties in AccountView inlezen in Power BI. Alle gegevens die via AccountView.Net beschikbaar zijn gesteld, kunnen met de connector worden ingelezen. Voor de meestgebruikte gegevens heeft de connector voorgedefinieerde tabellen beschikbaar, die u simpelweg kunt aanklikken en inlezen. Andere gegevens zijn met een functie op te vragen. Bepaal zelf welke gegevens u vanuit AccountView inleest en hoe u dit in een Power BI-dashboard presenteert!

Deel een Power BI-dashboard eenvoudig met collega’s zonder iemand toegang te geven tot AccountView.Combineer meerdere databronnen in één Power BI-dashboard en geef elke afdeling en medewerker de juiste hulpmiddelen om gericht actie te kunnen ondernemen!