Een nieuw boekjaar aanmaken

Het jaar is alweer bijna afgelopen en dat betekent voor u als gebruiker van AccountView de overgang naar een nieuw boekjaar. Wij helpen u hierbij graag met behulp van een video, cursus, AccountView-procedures en antwoorden op veelgestelde vragen over de eindejaarsverwerking.

Cursus Eindejaarsverwerking

Hoe ging het afsluiten en aanmaken van een boekjaar ook alweer? Lijkt het afsluiten van het huidige boekjaar en het juist aanmaken van een nieuw boekjaar u toch wat lastig? Volg dan de cursus Eindejaarsverwerking. Zo weet u zeker dat u zelfverzekerd het boekjaar af kunt sluiten en eenvoudig kunt starten in 2021. Check ook of u beschikt over maatwerkuitbreidingen. Werkt u met maatwerkuitbreidingen? Dan kan uw leverancier u ook ondersteunen bij de jaarovergang.

Procedures AccountView

In de procedures vindt u belangrijke tips over de eindejaarsverwerking. Afhankelijk van uw versie en de samenstelling van uw pakket, zijn er uiteenlopende aandachtspunten. Lees daarom voor het aanmaken van uw nieuwe boekjaar eerst de bij uw versie behorende procedure helemaal door, inclusief de tips en modulespecifieke aandachtspunten die voor u van belang zijn.

Wilt u nog meer weten over de eindejaarsverwerking? Lees dan de antwoorden op veelgestelde vragen rondom de eindejaarsverwerking in AccountView.