Handige links voor AccountView-gebruikers

Wat regelt u allemaal eenvoudig zelf online?

Weet u dat u op onze website veel zaken met betrekking tot AccountView kunt vinden en zelf kunt regelen? Wij hebben een aantal handige links voor u op een rij gezet.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u korte antwoorden op eenvoudige vragen die vaak aan ons worden gesteld. Daarnaast bieden we u een overzicht van de tien meestgestelde vragen over AccountView.

Support

Op onze website kunt u onder meer terecht voor supportnotes en -video’s. De AccountView-supportnotes zijn onderverdeeld in verschillende rubrieken en geven u uitgebreid antwoord op minder eenvoudige vragen. In deze video's ziet u de werkwijze bij veelgebruikte functionaliteit in AccountView.

Zelf extra AccountView-modules bestellen

U kunt zelf eenvoudig extra AccountView-modules bestellen en alle gegevens voor het updaten naar een nieuwe versie opvragen. De handige bestelwizard is eenvoudig in gebruik en afgestemd op uw situatie. We leggen het u graag uit in deze video.

Factuur digitaal ontvangen

Wilt u uw AccountView-facturen van Visma voortaan liever digitaal ontvangen? Dan kunt u dit via dit formulier aangeven.

Bankkoppeling aanvragen

Met een directe bankkoppeling hoeft u niet langer zelf bestanden met bankmutaties op te halen en in te lezen; AccountView matcht de mutaties automatisch met de bijbehorende facturen. U bespaart tijd en u kunt nog efficiënter werken. Op onze website leest u meer over het aanvragen van de bankkoppeling.

Update aanvragen

Met uw onderhoudsabonnement van Visma hebt u onder andere recht op ondersteuning, Service Packs en updates voor AccountView. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw software blijft voldoen aan nieuwe technische, fiscale en/of wettelijke eisen. Hoe u kunt updaten is afhankelijk van uw AccountView-versie. Wilt u eerst meer weten over de wijzigingen in de nieuwste versie? Kijk dan op de pagina Nieuw in AccountView.

Contact­gegevens wijzigen

Zijn uw contactgegevens gewijzigd? Dan kunt u dat via deze pagina online doorgeven.

Licentienaam wijzigen

Mocht er een wijziging optreden binnen uw organisatie die van invloed is op de licentienaam dan kunt u online een verzoek indienen voor het wijzigen van de licentienaam.

Overige vragen

Heeft u na het bekijken van deze links toch nog vragen? Neem dan contact op met Visma of met uw AccountView-leverancier (Visma-partner). U kunt deze gegevens vinden in Infoline, het informatieportaal dat automatisch opent bij het opstarten van AccountView.