Pagina Apps & add-ons vernieuwd!

Werk nog efficiënter met slimme apps & koppelingen

Heeft u de vernieuwde Visma-pagina Apps en add-ons al gezien? De pagina is overzichtelijker en met de uitgebreide filteropties kunt u makkelijk zoeken binnen alle producten. Selecteer uw Visma-product en zoek vervolgens binnen de verschillende categorieën.

Met de beschikbare apps & add-ons breidt u uw software eenvoudig uit. Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van de verschillende software-oplossingen die hieraan gekoppeld kunnen worden. We lichten hieronder graag twee slimme koppelingen toe.

SendiT

Verzendlabels van diverse vervoerders afdrukken vanuit één centraal systeem

Met SendiT drukt u verzendlabels van verschillende vervoerders rechtstreeks af in één centraal systeem. Door de koppeling met AccountView stuurt u direct de verzendgegevens van bestellingen door naar het SendiT-platform.

Bespaar tijd

De aangeleverde verzendgegevens, adres en verzendopties worden gecontroleerd en omgezet naar de codering van de bewuste vervoerder. U hoeft dus niet langer gegevens handmatig over te nemen en vervolgens te corrigeren zodat deze aan alle eisen van de desbetreffende vervoerder voldoen. Zo bespaart u veel tijd en kosten.

Zijn de gegevens door de vervoerder goedgekeurd dan wordt via SendiT de door u gewenste labelprinter aangestuurd. Deze printer kan ook buiten het netwerk staan (cloudoplossing). Zo kunt u werken met verschillende verzendlocaties.

Nadat het label (indien gewenst met een retourlabel) is afgedrukt, worden de orderstatus (label geprint) en het tracking-nummer aan AccountView teruggemeld.

AccountView Contact app

Altijd en overal toegang tot de gegevens van uw relaties

Met de AccountView Contact app bekijkt u overal de dashboardinformatie uit AccountView en kunt u meldingen uit het navigatievenster bekijken. Zet voortaan vanaf uw smartphone direct de betalingen bij de bank klaar!

Bekijk signalen uit het navigatievenster van AccountView (vanaf AccountView versie 9.8a).

U heeft waarschijnlijk al veel handige weergaven gedefinieerd, die u snel het benodigde inzicht geven. Met bestaande weergaven zijn signalen eenvoudig te definiëren. Signalen komen in het navigatievenster te staan. Zo heeft u bij het openen van een administratie direct inzicht in datgene waarop u wilt sturen. Bekijk deze signalen ook in de app.

Ontvang pushberichten van signalen in AccountView (vanaf AccountView versie 10.0)

Een pushbericht geeft u een seintje dat bijvoorbeeld het totaalbedrag aan openstaande posten is opgelopen tot een door u ingesteld bedrag. Klik u op uw mobiel het ontvangen bericht aan en de AccountView Contact app wordt geopend en u krijgt direct de juiste AccountView-weergave in beeld.

Bekijk openstaande posten van debiteuren en crediteuren

Op de pagina Betalingen staat achter elke gegevensregel van een openstaande post een selectievakje. Dit markeert u om de openstaande post te betalen. Dit doet u door op het selectievakje te tikken of uw vinger langer op de regel te houden.