Trots

Wij zijn verheugd dat we u als AccountView-gebruiker weer een prachtig magazine aan kunnen bieden. En we zijn ook een beetje trots. Trots op de nieuwe versie van AccountView die nu beschikbaar is: AccountView 11.0. Wanneer u hiermee werkt, zegt u waarschijnlijk: 'Waarom hebben jullie deze verbeteringen niet eerder doorgevoerd?' AccountView 11.0 heeft een frisse look en zit vol verbeteringen waardoor de software nog gebruiksvriendelijker is. Bekijk zelf de verbeteringen in AccountView 11.0 en vraag daarna direct de update aan!

Veel van onze AccountView-klanten maken al jarenlang gebruik van de software. Daarom geven we graag Tips & trucs en vertellen we over handige tools waarmee u nog meer uit uw software haalt. Werkt u bijvoorbeeld al met Approval? Dit is de meest efficiënte manier om uw facturen digitaal goed te laten keuren! En voor we het weten breekt 2021 aan. Weet u nog hoe u een nieuw boekjaar aanmaakt? Wij helpen u graag goed het volgende jaar in met de beste tips voor de eindejaarsverwerking. Maar we willen u ook uitdagen. Voor het vierde jaar achtereen brachten wij de Visma Digitaliseringsindex uit. Hierin onderzoeken we hoe het is gesteld met de digitalisering van het Nederlandse bedrijfsleven. Wij willen u uitdagen om dit onderzoek eens te bestuderen en uw eigen organisatie en processen ook langs deze 'meetlat' te leggen. Loopt u achter of juist voor op de gemiddelde organisatie in Nederland? En wat zijn uw plannen en verwachtingen op dit gebied? Misschien wilt u naar aanleiding van deze vergelijking ook een volgende stap zetten richting de cloud. Lees dan eens het artikel over de mogelijkheden van overstappen naar een van onze cloudoplossingen.

Tot slot zijn we ook supertrots op de sporters van Team Jumbo-Visma. Trots op de herenwielerploeg die dit seizoen geweldige resultaten behaalde in de Tour de France en afsloot met winst in de ronde van Spanje (Vuelta). En natuurlijk op de schaatsers die nu weer het ijs op gaan om hun krachten te meten. Bijzonder trots zijn we ook op het feit dat Team Jumbo-Visma een dameswielerploeg heeft opgericht. Zo zijn er nog meer sportieve sportprestaties om komend seizoen naar uit te kijken! Veel leesplezier en goede zaken!

Richard Scheper Directeur