Alles over
AccountView 10.0a

Vanaf deze maand is AccountView versie 10.0a beschikbaar! Lees in dit artikel meer over de belangrijkste vernieuwingen en verbeteringen.

Betalen met betaallinks en/of QR-codes op uw facturen en aanmaningen

In deze versie van AccountView introduceren we een nieuwe Visma-dienst voor betaallinks. Door deze dienst kunt u betaallinks en QR-codes opnemen in de verkoopfacturen of aanmaningen die u genereert vanuit AccountView. We spelen hiermee in op een duidelijke trend in met name de b2c-markt.

Boekingsvoorstellen
- beter onderscheid tussen facturen die u wel en niet automatisch kunt verwerken

We doen er alles aan om het verwerken van inkomende facturen zo efficiƫnt mogelijk te laten verlopen. Automatisch verwerken is het ultieme doel. In AccountView versie 10.0 hebben we al een grote stap gezet door beter onderscheid te maken tussen facturen die u automatisch kunt verwerken, en facturen die u uw aandacht nodig hebben.

Klaar voor nieuwe Visma Scanner app met herkenning

Binnenkort komt een nieuwe versie van de Visma Scanner app beschikbaar voor AccountView-gebruikers. De nieuwe Visma Scanner app herkent de belangrijkste gegevens uit een zojuist gemaakte foto van bon of factuur, zoals het btw- en totaalbedrag.

Verwerking van bankafschriften beter ondersteund

In AccountView versie 10.0a wordt er nog meer gedaan met de informatie die we uit bankafschriften kunnen halen.

Breid AutoInvoice-registratie
uit met uw KvK-nummer voor betere vindbaarheid

De voordelen van de verwerking van (via het PEPPOL-netwerk aangeboden) elektronische facturen worden voor steeds meer klanten duidelijk: geen handmatige invoer, geen interpretatieverschillen meer, en automatisch inzicht in detailregelgegevens.

Ondersteuning van de
wkr-wijzigingen voor 2020

Via de werkkostenregeling (wkr) kunt u onbelaste vergoedingen aan uw werknemers geven. Hierbij kunt u denken aan zaken als gereedschap, tablets, sportabonnementen en kerstpakketten.

Ondersteuning nieuwe btw-nummers voor zzp'ers

Eenmanszaken krijgen een nieuw btw-nummer dat niet meer is gebaseerd op het burgerservicenummer van de ondernemer. Hiermee komt de Belastingdienst tegemoet aan de eis van de Autoriteit Persoonsgegevens om dit systeem aan te passen.