Werk efficiënter met
AccountView-koppelingen

Bespaar tijd en geld

Werkt u met Accountview en hebt u meer functionaliteit nodig? Breid uw software eenvoudig uit of koppel met apps en online (branche)oplossingen. We lichten hieronder graag twee koppelingen toe waarmee u sneller en efficiënter kunt werken. Zoekt u een andere oplossing? Op onze pagina met Apps & koppelingen staan nog veel meer apps en online (branche)oplossingen.

Next to food

Kassasysteem voor horeca­ondernemingen

Het gebruiksvriendelijke horecakassasysteem van Next to food is het resultaat van jarenlange ervaring met horecaprofessionals. Werkt u met AccountView en bent u ondernemer in de horecabranche? Maak dan gebruik van de handige koppeling met Next to food!


Door deze koppeling met AccountView hoeft u uw omzet, kastellingen en facturen niet langer handmatig over te typen in uw administratie. Koppel uw Next to food-kassasysteem met AccountView en verwerk ieder product dat u verkoopt direct in uw boekhouding. Ook kasboekgegevens zoals omzet en alle kas- en/of kluismutaties komen automatisch in AccountView te staan. Alle omzet- en kasmutaties worden op de juiste grootboeken verstuurd, inclusief een correcte btw-specificatie.

Cash­Controller

Rapportage­software voor snel groeiende en seizoensgevoelige ondernemingen

De koppeling met CashController is zeer geschikt voor bedrijven die snel groeien, veel investeren en/of seizoensgevoelig zijn en daardoor te maken hebben met sterke schommelingen in hun liquiditeit.


Koppel CashController met AccountView en lees vervolgens dagelijks uw administratie uit. U maakt zo eenvoudig en snel uw liquiditeitsplanning en uw maandelijkse financiële managementrapportages. Dit is zowel per bedrijf als geconsolideerd mogelijk.


Dankzij de koppeling kunt u uw liquiditeitsplanning voortaan baseren op het werkelijke betalingsgedrag van uw klanten, waardoor u een realistischer beeld krijgt van uw planning. Uiteraard kunt u dit ook doen op basis van vervaldata en op die manier bekijken hoe groot de verschillen zijn.

Zoekt u een andere oplossing? Op onze pagina met Apps & koppelingen staan nog veel meer apps en online (branche)oplossingen.