AccountView-roadshow gemist?

De maand september stond in het teken van de roadshows over AccountView versie 10.0. In Rotterdam, Amsterdam en Houten lieten we in een ochtend zien wat er allemaal is aangepast in de nieuwste AccountView-versie. Deze sessies trokken in totaal meer dan tweehonderd bezoekers! Benieuwd wat er allemaal besproken werd tijdens deze sessies? We vertellen u er graag meer over.

Ontwikkelingen Visma

Allereerst vertelden we tijdens de sessies over de ontwikkelingen rondom Visma in Nederland. Uiteraard stonden we ook stil bij de successen van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams.

Visma Online Academy

Kennis is van groot belang als het gaat om goed kunnen werken met de software. U kunt daarom terecht bij de gratis Visma Online Academy. Hier kunnen gebruikers gratis online kennis opdoen van AccountView. Interesse? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden via Infoline, tabblad Trainingen.

Beveiliging

Beveiliging is een belangrijk aandachtspunt van het AccountView-ontwikkelteam, niet voor niks is dit ontwikkelteam ISO27001 gecertificeerd. Bij Visma zit u safe!

Eenvoudig kunnen koppelen

Het eenvoudig kunnen koppelen is altijd belangrijk geweest voor AccountView. Met de opkomst van webkoppelingen en API's hebben we een aantal jaren geleden het AccountView.net-integratieplatform ontwikkeld. De apps die Visma gratis aanbiedt aan AccountView-gebruikers met een actief onderhoudscontract worden bijvoorbeeld ook altijd gekoppeld via AccountView.net. Denk hierbij aan de AccountView Contact App.


Daarnaast hebben we ook al bijna honderd standaardapplicaties die gegevens uitwisselen via AccountView.net. Inmiddels werken meer dan 24.000 bedrijven met een gekoppeld systeem waarbij AccountView wordt aangevuld met apps en online (branche)oplossingen.

Infoline

Daarnaast hebben we stilgestaan bij Infoline. Hierin ziet u onder meer met welke AccountView-versie u werkt en of er een nieuw Service Pack voor u klaar staat. Daarnaast vindt u hier informatie over AccountView-cursussen, gebruikerstips en ander nieuws dat voor u als AccountView-gebruiker interessant kan zijn.


Ook kunt u hier direct extra functionaliteit activeren zoals budgettering of Approval. De dienst zal dan direct actief zijn. U kunt op Infoline ook zien of de Visma.net-diensten en de directe bankkoppeling actief zijn. Wanneer er onverhoopt een serviceonderbreking is dan ziet u dat direct via Infoline.

Nieuwe mogelijkheden AccountView

Het thema van AccountView versie 10.0 is digitalisering en financial control door middel van signalen. Naast gebruikersfeedback en -verbeteringen zijn wij altijd op zoek naar manieren om onze gebruikers nog beter te ondersteunen. Met AccountView versie 10.0 bieden we u de mogelijkheid om nog eenvoudiger uw betalingsverkeer en inkomende facturen geheel digitaal te verwerken.


Daarbij is gebruikersinteractie steeds minder noodzakelijk. U ziet in één oogopslag welke regels er nog aandacht nodig hebben en welke regels direct verwerkt kunnen worden. Ook kunt u de verwerkingssnelheid slim versnellen door onder andere sneller nieuwe debiteuren op te voeren. Tevens kunt u spookfacturen voorkomen. Dit alles scheelt veel tijd. Ook biedt AccountView 10 de mogelijkheid om signalen nog specifieker in te stellen en als pushbericht op uw mobiele telefoon te ontvangen. Daardoor wordt het controleren op uitzonderingen in uw administratie nog eenvoudiger.


Hebt u een kwartaaltarget voor een bepaald bedrag aan binnen te halen projecten? Ook dergelijke streefwaarden kunt u via uw eigen signalen instellen. U blijft dan eenvoudig via pushberichten op de hoogte.


Inmiddels is AccountView versie 10.0a beschikbaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze nieuwste versie van AccountView? U leest er alles over in dit Visma AccountView Magazine.

Roadshow gemist?

Hebt u de roadshow helaas niet kunnen bijwonen maar wilt u toch eens bijpraten over AccountView? Maak dan een afspraak met uw accountmanager. Stuur een bericht naar verkoop@visma.com dan zorgen wij dat uw accountmanager contact met u opneemt.