IJzersterk wielerseizoen voor Team Jumbo-Visma

Het wielerteam van Jumbo-Visma behaalde dit jaar meer dan vijftig zeges, waaronder vier in de Tour de France en het eindklassement in de Vuelta a España. Een topseizoen!

Welkom Tom en Chris!

Daarnaast sloten een aantal talentvolle renners zich bij het wielerteam aan. Tom Dumoulin, de Nederlandse winnaar van de Giro d’Italia, tekende voor drie seizoenen bij Team Jumbo-Visma. Ook Chris Harper komt vanaf komend seizoen het team versterken. De Australische klimmer en tijdrijder tekende voor twee jaar bij het succesvolle team. Als sponsor zijn wij zeer trots op hun komst. Welkom Tom en Chris!Tour de France 2020

Team Jumbo-Visma heeft het wegseizoen afgesloten met de Gree-Tour of Guangxi, Japan Cup en de Chrono des Nations. De meeste renners zijn inmiddels aan een welverdiende vakantie begonnen. Toch kijkt het team ook alweer uit naar komend jaar. Steven Kruijswijk en Dylan Groenewegen zien kansen in de Tour de France van 2020. Zo spreekt de nummer drie van afgelopen editie van een ‘uitdagend parcours’. En Groenewegen ziet net als dit jaar kans op de gele trui in de eerste rit.

Van asfalt naar ijs

Na alle overwinningen op het asfalt kunnen we nu hopelijk gaan genieten van vele overwinningen op het ijs. Hieronder vindt u het overzicht van de wedstrijden van het schaatsteam Jumbo-Visma voor de komende maanden.

November 2019

15 - 17 nov - World Cup 1

22 - 24 nov - World Cup 2


December 2019

6 - 8 dec - World Cup 3

13 - 15 dec - World Cup 4

27 - 29 dec - National Single Distances Championship


Januari 2020

10 - 12 jan - European Single Distances Championship

25 - 26 jan - National Championships Allround


Februari 2020

22 - 24 feb - World Cup 5

13 - 16 feb - World Single Distances Championships

28 feb - 1 mrt - World Allround Championships


Foto's: Cor Vos Fotopersbureau