Aan de weg timmeren

Aan de weg timmeren, dat is wat wij (ook) doen. Daar moest ik aan denken tijdens het bekijken van de video over Verhoeven Timmerfabriek Nederland. Het is allereerst leuk om te zien hoe divers de bedrijven en organisaties zijn die hun administratie toevertrouwen aan AccountView. Daarnaast laat deze video zien dat AccountView bijdraagt aan het 'bouwen' aan een efficiëntere organisatie.

Aan de weg timmeren doen we dagelijks bij Visma. Zo blijven we ‘bouwen’ aan AccountView om ervoor te zorgen dat u efficiënter en effectiever kunt werken. AutoInvoice - ons platform voor écht elektronisch factureren - is daar een heel mooi voorbeeld van. U wordt als AccountView-gebruiker niet alleen zelf gelukkig van elektronisch factureren. Ook uw klanten worden gelukkig als ze van u een eenvoudig te verwerken e-factuur ontvangen. Een echte win-win situatie dus!


Dat blijkt ook uit ons jaarlijks onderzoek naar de 'stand van digitalisering in het Nederlandse bedrijfsleven', de Visma Digitaliseringsindex. Meer en meer ondernemers onderkennen het nut (en de noodzaak) van écht elektronisch factureren. Het kan ons niet snel genoeg gaan, laten we die handschoen daarom samen oppakken. Wij met u, en u met uw klanten. Daarom is ons thema #bettertogether.


Over snelheid gesproken; wat waren 'onze' wielrenners van Team Jumbo-Visma deze zomer succesvol. We blikken in dit magazine graag hierop terug en we kijken vol spanning en verwachting uit naar de schaatswedstrijden.


Verder staat dit magazine weer vol handigheidjes: tips en trucs, cursussen en updates voor uw AccountView-software en... voor scooterbezitters. Tja, ontdekt u die zelf maar.

Goede zaken,

Richard Scheper

Directeur