Over Visma Software

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië.

Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Al meer dan 40.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector werken met onze software. Ons portfolio bevat onder meer AccountView, Visma.net ERP, Visma eAccounting, Visma Project Management, Visma Teleboekhouden, Mamut One, Brincr en Davilex.

Visma in Nederland

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit meer dan twintig bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloud- en softwareoplossingen.

Toonaangevend binnen Europa

Visma is actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 12.500 medewerkers, 1 miljoen klanten en een netto-omzet van ruim €1.741 miljoen in 2020, is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven. Visma is ook titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams.

Neem contact met ons op

Visma Software BV, info@vismasoftware.nl, telefoon: 020 355 29 99

Vragen over het rapport:

De Visma Digitaliseringsindex is gebaseerd op een onderzoek uitgevoerd door Kien Onderzoek in mei 2021. Voor vragen over het rapport kunt u contact opnemen met Anita Loman, PR & Communicatiemanager Visma Software BV, telefoon: 06 511 481 95.