Over Visma

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit meer dan twintig bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloud- en softwareoplossingen. Binnen de Visma-familie beslaan Visma Software, Pinkweb, Visionplanner, Nmbrs, Yuki, Comandi, DizzyData en Cash Bedrijfssoftware samen de accountancymarkt. Afzonderlijk zijn deze organisaties ieder Nederlandse challengers met innovatieve cloudsoftware. Samen vormen zij één team en ondersteunen ze accountants- en administratiekantoren bij het optimaal benutten van hun menselijk en technologisch potentieel. Met lokale expertise, ondernemersgeest en toewijding aan een langetermijnpartnerschap biedt Visma accountants de ‘Visma Connected Experience’. Daarmee is Visma een business partner die keuzevrijheid biedt.

Visma Connected Experience: keuzevrijheid en altijd de beste cloudoplossing

Toonaangevend binnen Europa

De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. Met meer dan 12.500 medewerkers, 1 miljoen klanten en een netto-omzet van ruim € 1.741 miljoen in 2020, is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven. Visma is titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams.

Over Accountancy Vanmorgen

Accountancy Vanmorgen (AV) is hét platform voor mkb-accountants en iedereen die geïnteresseerd is in nieuws, trends, ontwikkelingen, achtergronden en wetenswaardigheden in en rond accountancy en ondernemerschap.

Vragen over het rapport:

De Visma Digitaliseringsindex is gebaseerd op een onderzoek uitgevoerd door Kien Onderzoek in maart 2021.

Voor vragen over het rapport kunt u contact opnemen met Anita Loman, PR & Communicatiemanager Visma Software BV, telefoon: 06 511 481 95.

Visma Software BV, info@vismasoftware.nl, telefoon: 020 355 29 99