Ontmoet onze Visma.net ERP-partners

Voor de aanschaf en implementatie van Visma.net ERP kunt u terecht bij onze zorgvuldig geselecteerde partners. Deze gecertificeerde partners beschikken over een zeer goede kennis van de inrichting en het gebruik van Visma.net ERP. Zij denken graag met u mee bij automatiseringsvraagstukken en begeleiden u bij de keuze en inrichting van de software.

Uitgebreid netwerk van specialisten

Naast de gedegen kennis van financiële processen beschikken verschillende partners over een eigen specialisatie. Zo kunt u bij hen terecht voor software voor de volgende branches:

Graag vertellen we u deze keer meer over de software-oplossingen voor de onderstaande twee branches.

Software voor inter­nationale b2b

Wanneer de omzetgroei van uw internationale bedrijf hard gaat, kan de wettelijke controle van de jaarrekening sneller komen dan verwacht. Hoe bereidt u zich hier zo goed mogelijk op voor zodat u soepel en zonder teveel stress door deze audit komt? Software is een van de meest cruciale onderdelen in het stelsel van maatregelen waarmee de organisatie ‘in control’ komt. Wanneer er te weinig aandacht is voor IT, is er vaak ook geen sprake van een goede interne beheersing van het bedrijf. Een goed ingericht (software)systeem zorgt ervoor dat een groot deel van de benodigde informatie, rapportage of controles, met een druk op de knop aangeleverd kan worden.

Software voor de medische groothandel

Klanten van de medische groothandel stellen zeer hoge kwaliteitseisen en zijn ook zelf continu op zoek naar innovatie. Gelijktijdig moet u als eigenaar anticiperen op marktontwikkelingen zoals de GS1- datapools dn de noodzaak om vanaf 26 mei 2020 te voldoen aan de wet MDR (Medical Devices Regulation). Dat doet u door te investeren in technologie die uw bedrijf op een gezonde manier verder laat groeien. Dit levert u onder andere de volgende zaken op:

  • Besparing in tijd, kosten en werkbelasting
  • Inzicht in de reële marge per product
  • Inzoomen op detailniveau voor diepgaande analyse

Support bij het gebruik van Visma.net ERP

Ook na implementatie van de software bieden onze partners u ondersteuning en advies. Door deze taakverdeling kunnen wij onze klanten samen beter tot dienst zijn en realiseren wij een hogere klanttevredenheid!