Beheer zakelijke uitgaven met de Spend Cloud

Inzicht in alle uitgaven van uw organisatie

Sinds november 2018 is ProActive onderdeel van Visma. Deze samenwerking levert veel mooie zaken op zoals hét totaalpakket voor Finance en Spend Management. De geavanceerde koppeling tussen de Spend Cloud en Visma.net ERP zorgt dat klanten zorgeloos en soepel al hun zakelijke uitgaven kunnen beheren.

De waarde van ProActive: de Spend Cloud

De Spend Cloud biedt één volledige oplossing voor alle zakelijke uitgaven. Van het gehele purchase-to-pay-proces tot slimme betaalpassen voor medewerkers. Het is één omgeving met in totaal vijf verschillende modules: Inkoop, Factuurverwerking, Contractmanagement, Kas & Pas en Declareren. Hiermee wordt de volledige spend gewaarborgd. Bepaal zelf welke modules op welk moment het beste bij de behoeftes van uw organisatie passen. Natuurlijk kunnen er in een later stadium eenvoudig modules worden toegevoegd. Omdat de Spend Cloud binnen de Visma-suite uitgerold wordt, bent u verzekerd van een naadloze integratie.

De Spend Cloud in de praktijk

Met de Spend Cloud zijn alle zakelijke uitgaven inzichtelijk. Alle verschillende uitgaven, van contant geld, pinbetalingen tot declaraties, worden realtime gecombineerd zodat het overzicht altijd actueel is. Van declaraties van € 3,14 uit de supermarkt tot registratie voor de kosten van een project. Van kas- en pasuitgaven die medewerkers doen met hun betaalpassen tot het matchen van inkoopfacturen met betalingen. Van een enkele module tot het hele purchase-to-pay-proces: de Spend Cloud is het antwoord.

‘De web-based oplossing van de Spend Cloud en Visma.net ERP is toekomstbestendig, dat bleek recent wel met de urgente noodzaak om structureel thuiswerken te faciliteren. De overzichtelijke manier van werken binnen de gekoppelde Visma-producten is gebruiksvriendelijk, ook als je geen collega's naast je hebt om even aan te tikken voor uitleg. Natuurlijk kijken we ernaar uit om elkaar weer in het echt te ontmoeten, maar gelukkig hebben we een werkwijze die ook nu praktisch is.’

Hans van der Pluijm, Manager Finance & Control bij GGZ Rivierduinen

Wilt u meer informatie?

Lees op de website van ProActive meer over de Spend Cloud of neem contact op met ProActive.