Pagina Apps & add-ons vernieuwd!

Werk nog efficiënter met slimme apps & koppelingen

Heeft u de vernieuwde Visma-pagina Apps en add-ons al gezien? De pagina is overzichtelijker en met de uitgebreide filteropties kunt u makkelijk zoeken binnen alle producten. Selecteer uw Visma-product en zoek vervolgens binnen de verschillende categorieën.

Met de beschikbare apps & add-ons breidt u uw ERP-software eenvoudig uit. Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van de verschillende software-oplossingen die hieraan gekoppeld kunnen worden. We lichten hieronder graag twee slimme koppelingen toe.

SendiT

Verzendlabels van diverse vervoerders afdrukken vanuit één centraal systeem

Met SendiT drukt u verzendlabels van verschillende vervoerders rechtstreeks af in één centraal systeem. Zo bespaart u veel tijd en kosten. Door de koppeling met Visma.net ERP stuurt u direct de verzendgegevens van bestellingen door naar het SendiT-platform. De aangeleverde verzendgegevens, adres en verzendopties worden gecontroleerd en omgezet naar de codering van de bewuste vervoerder. U hoeft dus niet langer gegevens handmatig over te nemen en vervolgens te corrigeren zodat deze aan alle eisen van de desbetreffende vervoerder voldoen.

Zijn de gegevens door de vervoerder goedgekeurd dan wordt via SendiT de door u gewenste labelprinter aangestuurd. Deze printer kan ook buiten het netwerk staan (cloudoplossing). Zo kunt u werken met verschillende verzendlocaties. Nadat het label (indien gewenst met een retourlabel) is afgedrukt, worden de orderstatus (label geprint) en het tracking-nummer aan Visma.net ERP teruggemeld.

Benieuwd wat de koppeling met SendiT u op kan leveren? Lees de ervaring van Swordfish & Friend Distributions.

OutSmart

De digitale oplossing voor het managen van uw buitendienst

Met OutSmart managet u de buitendienst nog beter: van een offerte of digitaal planbord tot werkbon/tijdregistratie en facturatie. Andere functies zijn projectplanning, contract- en objectbeheer. Het pakket bestaat uit een binnendienstomgeving die direct gekoppeld is aan de app voor de medewerkers in het veld. Alles draait volledig in de cloud.

Door de koppeling van Visma.net ERP en OutSmart wordt het beste van twee werelden samengebracht. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld alle debiteuren, uursoorten en materialen te synchroniseren. Binnenkort kunt u ook binnen de integratie gebruikmaken van meerdere typen projecten en urenregistratie.

U kunt een verkooporder uit Visma.net ERP als werkbon doorsturen naar OutSmart en deze direct inplannen bij uw buitendienstmedewerker. Afgeronde werkbonnen kunt u eenvoudig doorzetten als factuur in Visma.net ERP. Zo bespaart u tijd en geld en verhoogt u de kwaliteit van uw service.