Visma.net ERP: nog sneller, stabieler en meer updates

Verhuizing Visma.net ERP naar Amazon succesvol verlopen

In het weekend van 25 juli 2020 verhuisden Visma.net ERP en alle bijbehorende services zoals AutoPay, Approval en AutoReport naar het Amazon-platform. Inmiddels staan alle gegevens bij het Amazon Data Center (AWS Stockholm). Dankzij deze verhuizing bieden we u de veiligste en meest stabiele online oplossingen. Bent u benieuwd naar nog meer voordelen van deze verhuizing? We zetten ze voor u op een rij!

Meer updates

Zowel Visma.net ERP als de bijbehorende services zijn nu een stuk eenvoudiger te onderhouden. Er zullen daardoor sneller en frequenter updates van Visma.net ERP worden uitgerold.

Snel kunnen opschalen

De verhuizing naar het Amazon-platform maakt snel bijschakelen van resources mogelijk (servers, etc). Het systeem kan nu bij drukte direct zonder downtime opschalen.

Stabieler systeem

Visma.net ERP is nu nog stabieler, waardoor de kans op storingen veel kleiner is.

Volledig redundant uitgevoerd

Het systeem is met een volledig werkende kopie-omgeving (redundant) uitgevoerd. Hierdoor kan zonder merkbare overgang van de ene omgeving naar de andere worden overgeschakeld. Zo blijft alles altijd goed functioneren, zelfs wanneer een onderdeel uitvalt.

Uitstekende infrastructuur

De AWS Global Infrastructure is ontworpen en gebouwd om de meest flexibele, betrouwbare, schaalbare en veilige cloudcomputing-omgeving te bieden met de hoogste kwaliteit wereldwijde netwerkprestaties die vandaag beschikbaar zijn.

Hulp­programma’s

Er zijn nu standaard hulpprogramma's beschikbaar, zoals monitoring, logging, beveiliging en load balancing.

Betere prestaties

Sinds de verhuizing is er een gemeten performance-verbetering van 30 procent met betrekking tot de API. Waar voorheen een call in 1,3 seconden werd afgehandeld is dat nu in minder dan 1 seconde.

Europese wetgeving

De Visma.net ERP-data wordt gehost in Stockholm. Zo bent u ervan verzekerd dat Europese wet- en regelgeving van toepassing blijft.

Compliancyrapporten opvragen

Alle compliancyrapporten kunnen direct bij Amazon worden opgevraagd.