Nieuw! Online cursus: AutoInvoice en Visma.net Financials

Met een e-factuur doet u zowel uzelf als uw klanten een groot plezier. Werkt u al met Visma.net Financials dan kunt u heel eenvoudig ook gebruikmaken van de factuurservice AutoInvoice. Hiermee kunt u alle inkomende en uitgaande facturen automatisch verwerken, als e-factuur, e-mail of per post.


Benieuwd wat dit uw organisatie allemaal kan opleveren? Bekijk dan eens de online cursus AutoInvoice en Visma.net Financials. Hierin vertellen we u meer over de Interface van AutoInvoice en hoe u AutoInvoice kunt gebruiken in Visma.net ERP.

In deze cursus leert u verder:

  • wat AutoInvoice u kan bieden
  • hoe u de instellingen van AutoInvoice kunt aanpassen
  • inkomende facturen verwerken en uitgaande facturen versturen via AutoInvoice

De cursus is zowel geschikt voor nieuwe gebruikers als voor klanten die al met AutoInvoice werken en hier meer over willen leren.

Liever eerst nog wat meer informatie? Op onze website leest u meer over deze gratis online cursus.

Toegang krijgen tot de cursus?

Om deze online cursus te kunnen volgen heeft u een (gratis) account nodig voor de Visma Online Academy. Beschikt u hier nog niet over dan kunt u een gratis account aanmaken.

Op dit leerplatform zijn alle online Visma.net ERP-cursussen gemakkelijk te vinden. Klik op de knop Deelnemen aan groep en voer de groepssleutel NL_SW_KL_VN hier in. U ziet na het invoeren van de groepssleutel direct alle Visma.net ERP-cursussen in uw dashboard. Vanuit het dashboard kunt u nu (onder andere) starten met de online cursus AutoInvoice en Visma.net Financials.