Eenvoudig declaraties indienen en verwerken

Ontvangt u incidenteel een declaratie van uw medewerkers, maar komt dat te weinig voor om te werken met een declaratietool? Wanneer u werkt met Visma.net ERP kunnen medewerkers hun declaraties eenvoudig indienen met de Visma 360 App.

Declaraties indienen met Visma 360 App

Medewerkers maken eenvoudig een nieuwe declaratie aan in de app, bijvoorbeeld voor een beurs. Hieraan kunnen ze vervolgens alle gemaakte onkosten toevoegen. Er dient daarvoor per bon een foto gemaakt te worden. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een toegangskaart, restaurantrekening, treintickets et cetera.

Dankzij de integratie met Visma SmartScan worden datum en bedrag automatisch voorgesteld. De overige gegevens moeten zelf worden aangevuld, waaronder een niet-voorraadartikel en een omschrijving. Vervolgens kunnen de bonnen met de declaratie worden gekoppeld. Afhankelijk van hoe de processen binnen uw organisatie zijn ingericht kan de declaratie worden ingediend of ter goedkeuring worden verstuurd naar Visma.net Approval.

Voor het indienen en verwerken van declaraties met de Visma 360 App betaalt u € 0,50 per onkostenregistratie (bonnetje).

Declaraties verwerken in Visma.net ERP

In Visma.net ERP wordt automatisch een declaratie aangemaakt waaraan alle bonnetjes gekoppeld zijn als onkostenregistraties. Door de declaratie vrij te geven zal in Visma.net ERP automatisch een inkoopfactuur worden aangemaakt op de medewerker. Deze inkoopfactuur kan vervolgens meegenomen worden in het reguliere betaalproces.

Wilt u meer weten over het indienen en/of verwerken van declaraties?

Download dan de onderstaande documenten voor een uitgebreidere uitleg.

Inrichting declaraties (laten) verzorgen

Om ervoor te zorgen dat u declaraties kunt verwerken in Visma.net ERP, moet er een aantal zaken in de software worden ingesteld. In het document Inrichting declaraties verwerken leest u hoe dit in zijn werk gaat. Natuurlijk kunt u hiervoor ook contact opnemen met uw implementatiepartner.

Wat kunt u met de Visma 360 App?

U heeft via de app snel toegang tot de gedetailleerde gegevens van uw klanten, leveranciers en contactpersonen; kunt uren op projecten registreren, declaraties indienen en facturen snel scannen. U heeft controle over uw bedrijf, waar u ook bent.

De Visma 360 App ondersteunt de talen Nederlands en Engels.

Download de gratis Visma 360 App via onderstaande buttons: