Haalt u alles uit uw online activiteiten?

Bezoek ons op 29 en 30 juni tijdens de Webwinkel Vakdagen

Zoekt u een manier om uw digitale kanalen op te starten of wilt u meer rendement uit uw online activiteiten halen? Tijdens de WebWinkel Vakdagen op 29 en 30 juni stelt u al uw vragen aan onze medewerkers en expert-partners op het gebied van logistieke processen.

Kom langs bij standnummer 320 en geniet van een verse kop koffie van onze barista Fer. Of stap op de racefiets en rijd een virtueel parcours. Zet u de snelste tijd neer dan maakt u kans op een mooie prijs!

Krijg meer inzicht en bespaar geld

Bespaar voortaan ook tijd met 24/7 inzicht in voorraad, orderstatus en bestelhistorie, het matchen van besteladvies en bestellingen aan inkoopfacturen en de integratie van front- en backoffice. Daarnaast laten we u graag zien wat verregaande automatisering voor uw webshop kan betekenen.

Integratie van verschillende systemen

Dankzij de open API koppelt Visma.net ERP heel gemakkelijk met andere systemen. Hierdoor maakt u eenvoudig gebruik van de vele verschillende software-oplossingen die hieraan kunnen worden gekoppeld. Dankzij de integratie van systemen hoeft u niet langer handmatig informatie over te nemen en minimaliseert u tegelijkertijd de kans op fouten.

We zien u graag tijdens de WebWinkel Vakdagen!