Visma Software Partner Awards uitgereikt - bekende winnaars en nieuw­komers

MD Richard Scheper:

‘Het gaat om veel meer dan software verkopen.’

Op woensdag 9 februari vond de jaarlijkse uitreiking plaats van de Visma Partner Awards. Voor de derde keer op rij ging de Partner van het Jaar Award naar eServiceware. Arch-IT won zowel de Customer Success Award als de onderscheiding voor het Project van het Jaar. ISV-Partner van het Jaar werd APiCenter. Individuele prijzen waren er voor Rob Mutsaers van eServiceware en Marvin van der Sprong van About Software. Zij wonnen respectievelijk de Accountmanager en de Consultant van het Jaar Award.

Richard Scheper, Managing Director Visma Software ging dit jaar on tour om, bijgestaan door spectaculaire optredens van de Sign Jugglers, de prijzen persoonlijk te overhandigen en de highlights uit het juryrapport te delen.

Meer dan het verkopen van software

‘We zijn trots op de prestaties van al onze partners, groot of klein’, vertelt Richard Scheper. ‘Eigenlijk hebben ze allemaal een award verdiend. Ze hebben allemaal hun eigen specialisme en zijn daarom complementair zodat we generieke maar ook hele specifieke klantgroepen goed kunnen adviseren. Gemene delers zijn er ook, bijvoorbeeld de flexibiliteit, het snel omarmen van nieuwe ontwikkelingen en de ondernemersgeest. Dat maakt dat zij echt goed kunnen meedenken met onze klanten, die immers ook ondernemers zijn, en hen adviseren over de beste oplossing voor hun organisatie. Het gaat om veel meer dan het verkopen van software.’

‘Eigenlijk hebben ze allemaal een award verdiend.’