Overzicht Visma.net ERP-cursussen

Wilt u meer kennis opdoen over Visma.net ERP? Schrijf u dan in voor een klassikale cursus of bezoek de Visma Online Academy.

Klassikale cursussen

Regelmatig bieden wij klassikale cursussen aan. Een klassikale cursus biedt u namelijk een aantal voordelen. Zo krijgt u in kleine groepen les van een ervaren trainer. Op deze manier bent u verzekerd van maximale persoonlijke aandacht. En komt u er tijdens het oefenen niet helemaal uit? Dan kunt u uw vragen direct stellen!

Cursus Starten met Visma.net ERP

Werkt u nog maar kort met Visma.net ERP? Of gaat u hier in de nabije toekomst mee aan de slag? Maak dan tijdens deze cursus kennis met de software. In één dag ontdekt u de structuur van Visma.net ERP en de onderlinge verhoudingen tussen de diverse financiële processen, begrijpt u wat vestigingen voor u kunnen betekenen en leert u efficiënt de interface te gebruiken. Zo kunt u vlot starten. Let op: boekhoudkundige basiskennis is een pre.

Cursus Theorie boekhouden

Start u (weer) met werken in de boekhouding en wilt u uw kennis opfrissen? Na het volgen van deze cursus schrikt u niet meer van termen als debet en credit, balans en resultatenrekening of journaalposten, maar weet u hoe het zit. Onze ervaren trainer legt alles rustig en duidelijk uit en laat u zoveel mogelijk oefenen. Let op: deze cursus is gericht op de theorie. Er wordt geen gebruikgemaakt van Visma.net ERP.

Online cursussen

Naast de klassikale cursussen bieden wij ook online cursussen aan via de Visma Online Academy: een gratis online leerplatform over Visma.net ERP en andere Visma-producten. Starten met Visma Online Academy? Maak dan eenmalig een account aan. Heeft u al een account? Dan kunt u direct aan de slag!

Momenteel kunt u via de Visma Online Academy gratis de volgende cursussen volgen:

  • Visma.net Financials - Nieuw boekjaar aanmaken
  • Visma.net Financials - Instructievideo’s
  • Visma.net Financials - Bankverwerking
  • Visma.net Logistics - Instructievideo’s
  • Visma.net Subscriptions - Instructievideo’s