Visma Partner Awards uitgereikt

eServiceware prolongeert titel, Databas valt 3x in de prijzen

Live vanuit Amsterdam

Onlangs vond de jaarlijkse uitreiking plaats van de Visma Partner Awards. Via een live-uitzending vanuit studio Desmet in Amsterdam reikte Ben van der Burg, oud-topschaatser en tegenwoordig presentator bij BNR Nieuwsradio, de prijzen uit.

De titel Partner van het jaar werd geprolongeerd door eServiceware uit Rotterdam, die ook de award voor Visma.net ERP-Partner van het jaar in de wacht sleepte. Databas viel maar liefst driemaal in de prijzen. Naast de award voor Customer Success Partner van het jaar gingen ook de awards voor Consultant en Accountmanager van het jaar naar resp. Eric Hulshof en Tim Nobel van deze Amsterdamse Visma-partner. ICS-Vertex ontving de award voor ISV-partner van het jaar.

Visma Partner Awards

Visma-partner van het jaar - eServiceware

Visma.net ERP-partner van het jaar - eServiceware

Customer Success Partner van het jaar - Databas

ISV-partner van het jaar - ICS Vertex

Consultant van het jaar - Eric Hulshof (Databas)

Accountmanager van het jaar - Tim Nobel (Databas)

Hogere klanttevredenheid

Onze Visma-partners zijn gevestigd door heel Nederland, Ze zijn getraind in de inrichting en het gebruik van Visma.net ERP en zijn stuk voor stuk specialisten in een bepaalde sector of op een bepaald procesgebied.

Onze zorgvuldig geselecteerde partners denken uitstekend met u mee bij automatiseringsvraagstukken en begeleiden u bij de keuze en inrichting van de software. Ook na implementatie van de software bieden zij ondersteuning en advies. Door deze taakverdeling kunnen wij onze klanten samen beter van dienst zijn en realiseren wij een hogere klanttevredenheid!

Benieuwd naar onze Visma.net ERP-partners?