Zo beschermt Visma uw gegevens

Alles over veiligheid, privacy en onze producten

Visma biedt al meer dan vijftien jaar cloudoplossingen aan. We hebben processen, methoden en technologieën ontwikkeld en werken met bewezen normen die de veiligheid en toegankelijkheid voor onze klanten garanderen. Omdat bedreigingen online steeds veranderen, is beveiligingsbewustzijn een vast onderdeel van ons ontwikkelingsproces. We streven er dan ook voortdurend naar om nog beter te worden.

Lees in het Visma trust centre meer over beveiliging, uw privacy en transparantie

Veiligheid

De gegevens in onze cloudsystemen worden opgeslagen in Europese datacenters, volgens lokale Europese wet- en regel­geving met betrekking tot de bescherming van gegevens­privacy.

Verschillende services maken gebruik van Microsoft Azure en diens datacenters in Noord-Europa voor gegevensopslag. Deze zijn vierentwintig uur per dag operationeel, hetgeen bescherming biedt tegen stroomuitval, systeeminbraak en netwerkuitval. De datacenters voldoen aan erkende industrie­standaarden voor fysieke beveiliging en betrouwbaarheid, waaronder ISO/IEC 27001:2005. Een kopie van de gegevens wordt tevens opgeslagen binnen de grenzen van Zweden.

Privacy

Als verwerker van persoonsgegevens moet Visma uiteraard voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De privacyverklaring van Visma helpt u om te begrijpen welke persoonsgegevens we verzamelen en waarom we deze verzamelen, hoe we met uw persoonsgegevens, zoals een e-mailadres, huisadres of telefoonnummer, omgaan en hoe we deze beschermen, opslaan, exporteren en verwijderen.

Producten

Visma wil dat compliance veel meer is dan juridische taal op een stuk papier. We willen u laten zien hoe we uw gegevens beschermen.Om uw vertrouwen te winnen en te behouden, vinden wij transparantie essentieel.

Door op deze pagina de naam in te vullen van de software waar u mee werkt krijgt u meer informatie over datacenters, sub­verwerkers die de persoonsgegevens van onze klanten verwerken en certificeringen.

Wilt u meer weten?

Op de pagina van het Visma trust center vindt u alle informatie die u nodig heeft om een ​​weloverwogen beslissing te nemen over Visma als uw serviceprovider. De informatie heeft betrekking op alle producten en diensten die op deze pagina's worden gespecificeerd, zowel als onderdeel van pure cloudoplossingen als als onderdeel van onze cloud-connected on-premise oplossingen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via privacy@visma.com.